Dat sporten gezond is en dat je er een strakke buik van krijgt, dat weten we ondertussen wel.

Je weet de dichtstbijzijnde sportschool wel te vinden, daar staat alle apparatuur die je kunt gebruiken om aan je ideale lichaam te werken. Toch moet sporten niet alleen energie maar ook rust opleveren, en waar kun je beter tot rust komen dan je meest vertrouwde thuis?

In dit artikel lees je meer over de buikspiermachine; Wonder Core 2 en de voor en nadelen hiervan. Hieronder onze review.

Dé buikspier machine: Wonder Core 2 review

Wonder core 2 review

Om snel en eenvoudig thuis je buikspieren te trainen is een apparaat als de Wonder Core een handig hulpmiddel.

Het eenvoudige, maar effectieve apparaat neemt niet veel ruimte in beslag en past in zowel grote als kleinere ruimtes.

Het apparaat is zo ontwikkeld dat het een comfortabele zitting biedt, dankzij de zachte kussens die de stoel bekleden.

De bedoeling is dat je op de zitting plaatsneemt en je benen over, of juist onder de omringende kussentjes van de stang plaatst, waardoor je vanuit je zit verschillende oefeningen kunt doen.

Hoe zwaar of hoe licht je hem wilt gebruiken, kun je helemaal zelf bepalen.

Zo kun je zowel ontspannende spier opwarmende, als intense verbranding sessies beleven. Dat allemaal binnen je eigen vertrouwde vier muren.

Wonder core 2

Wonder core mogelijkheden

De Wonder Core 2 biedt de mogelijkheid tot maar liefst twaalf verschillende hoofd workouts maar leent zich ook uitstekend voor wie zijn of haar creativiteit wil loslaten in de sport.

Het is een eenvoudig maar effectief apparaat waardoor je hem op ontelbaar manieren kunt gebruiken om je doel zo goed mogelijk na te streven.

Buiten de verschillende buikspier oefeningen is de Wonder Core 2 ook uitgerust met roeibanden.

Hierdoor kun je niet alleen je buikspieren maar ook je armspieren trainen.

Een beetje afwisseling en ook nog eens goed voor het opbouwen van conditie.

Wonder core 2

Extra stimulans, ontelbaar oefeningen op DVD

Niet alleen een goed apparaat op een vertrouwde plek maakt dat je doel behalen, een strakke en gespierde buik, leuk en eenvoudig kan zijn. Ook de DVD die bij de Wonder Core 2 geleverd wordt kan je sport programma helemaal compleet maken.

In de DVD worden drie verschillende oefeningen uitgelegd en voorgedaan, waardoor het net lijkt of je een op een begeleid wordt door een sportcoach.

Het kan je helpen op gang te komen wanneer je begint met sporten, zorgen voor een ontspannende afleiding doorgaans je sportroutine of het kan je juist inspireren op verschillende, misschien voor jou nieuwe oefeningen.

Het beste voor je lichaam, naast sporten, in één handige gids

Nadat je al je favoriete workouts op de Wonder Core hebt uitgevoerd wil je natuurlijk je lichaam goed onderhouden. Sporten is intensief en heeft altijd direct effect op je lichaam en het welzijn daarvan. Om nog sneller en nog gezonder je doel te bereiken of juist je huidige lichaam te behouden wordt er bij de Wonder Core 2 ook een handige voedingsgids geleverd.

Deze gids bevat een uitgebreid voeding plan welke je helemaal kunt aanpassen op jouw lichaam en je eigen wensen.

Voeding zal voor 75% zorgen van jouw succes, ik raad dan ook altijd Fitchef aan. Hierin vind je eiwitrijke recepten die je slechts 5 tot 30 minuten duren om te bereiden. Dus je hoeft er niet de hele dag voor in de keuken te staan.

Eiwitten zijn nodig om vet te verbranden en om spieren op te bouwen. Met te weinig eiwitten zal je niet de resultaten halen die je hoopt. Lees hier ook in welke producten veel eiwitten zitten.

fitchef gratis

Hier kan alvast een gratis receptenboekje downloaden, zodat je ziet hoe makkelijk  Fitchef is!

Buispieren, armspieren, conditie en afvallen

Met de Wonder Core 2 kun je verschillende lichaamsdelen (tegelijk) trainen.

Naast dat het apparaat zich uitstekend leent voor het nastreven van een strakke of zelfs gespierde buik zijn er nog meer spiergroepen die je kunt trainen.

Aan de hand van de rek banden en roei banden is armspieren trainen een fluitje van een cent. Deze banden zitten aan hetzelfde apparaat gevestigd, waardoor je altijd alles bij elkaar hebt voor je workout.

Wil je niet alleen je spiergroepen trainen maar juist je conditie verbeteren?

Wonder core roeien

Ook daar kun je de Wonder Core goed voor gebruiken.

Alle sport oefeningen zorgen er uiteindelijk voor dat je conditie opbouwt maar met de roeifunctie gaat dit nog een stuk sneller.

Leuk feitje; terwijl je je spieren traint en conditie opbouwt, verbrand je ook nog eens veel calorieën. Het is dus ook een zeer geschikt apparaat om af te vallen.

In combinatie met de voeding gids en workout DVD heb je een zeer uitgebreid en compleet pakket waardoor je niet eens meer de sportschool binnen hoeft te stappen.

Opslag en installatie

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar zeker niet minder belangrijk is het op -en afbouwen van het apparaat.

Veel fitness apparaten zijn zwaar en daardoor lastig te verplaatsen.

Het opbouwen ervan is vaak ingewikkeld, waardoor je hem meteen op de juiste plaats in elkaar moet zetten, anders is hij te zwaar om later nog te verplaatsen.

Bij de Wonder Core 2 is dat niet zo.

Het is gebouwd van zeer stevig maar licht materiaal waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is.

Wonder core 2

De installatie is eenvoudig en snel voor elkaar, waardoor het voor iedereen mogelijk is het apparaat in elkaar te zetten en eventueel weer op te bergen.

Het apparaat is groot genoeg om veel verschillende workouts op te beoefenen maar neemt tegelijkertijd weinig ruimte in beslag. Hierdoor hoef je dus niet over een grote ruimte te beschikken om thuis te kunnen sporten.

Zo ver als het de stoel reikt, zoveel ruimte heb je nodig voor je oefeningen.

Je houdt dus relatief veel ruimte over en kunt het apparaat dus ook in kleinere, vollere ruimtes gebruiken.

Iedereen doet mee

gewichten kopen

In tegenstelling tot veel apparaten uit de sportschool is de Wonder Core voor iedereen te gebruiken. Omdat het een zeer eenvoudig te begrijpen apparaat is waar je zowel simpele als meer gedetailleerde oefeningen op kunt uitvoeren kunnen beginners en meer ervaren sporters van het apparaat gebruik maken.

Niet alleen de meest fanatieke sportliefhebbers maken er trouwens gebruik van, het apparaat dient ook uitstekend als familie item, waar het hele gezin plezier van kan hebben.

Wat is er fijner dan samen gezond zijn en dat allemaal onder hetzelfde dak?

Zelfs voor de jongere of beginnende sporters onder ons is de Wonder Core uitstekend te gebruiken. Ook zij kunnen gebruik maken van de DVD en kunnen de zwaarte aanpassen waardoor het lichaam niet overvraagd zal worden.

Heb je een lichamelijke reden waardoor te zware inspanningen niet mogelijk zijn?

Geen probleem. De Wonder Core is voor iedereen aan te passen en kan zelfs een bijdrage leveren aan herstel en onderhoud van je lichaam.

Voordelen van de Wonder Core 2

Voordelen
  • door iedereen makkelijk te installeren ten te gebruiken
  • makkelijk op te slaan en neemt weinig ruimte in beslag
  • licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen
  • kan meerdere spiergroepen trainen met één apparaat
  • in te stellen op je eigen niveau
  • compleet uitgerust met DVD en voeding gids (klik hier voor meer recepten)
  • geschikt voor meerdere doeleinden: afvallen, spieropbouw, conditie opbouw
Nadelen
  • Het compacte apparaat is niet geschikt voor lange mensen
  •  Er staan weinig verschillende workouts op de DVD
  • Roeiset wordt naarmate je spieren sterker worden ‘te licht’ in gebruik

Conclusie wonder of niet?

Vergeet verkooppraatjes, dure (ongezonde) afslankmiddelen en een eeuwig doorlopend abonnement op de sportschool. Dankzij de Wonder Core 2 heb je het helemaal zelf in de hand.

Heerlijk thuis in je vertrouwde omgeving sporten op je eigen tempo. Uitdagingen en intense inspanningen alleen wanneer jij dit bepaald en ben je even je stimulans kwijt?

Laat dan de DVD je motiveren en activeren.

Het apparaat biedt voldoende afwisseling en vrijheid voor ontelbaar oefeningen.

De bijgeleverde voeding gids met het voeding plan bieden een uitstekende aanvulling op je sportprogramma zodat je nog beter en ook niet onbelangrijk, heel eenvoudig, je doel kunt bereiken.

De wonder core is te koop bij CoolBlue en Bol.com

Opt In Image
Download GRATIS mijn e-book!

Download vandaag nog mijn gratis e-book.
Ontdek 7 fouten die heel veel mensen maken zonder het te weten (vooral fout #4) .

Vul hier onder je email adres in zodat ik je het e-book kan sturen.